Online mindfulness sessies

1.

De sessies


  • Mindfulness sessies ter kennismaking
  • Op zondagavond van 19:30-21:00 uur via Zoom
  • Korte handleiding om via Zoom de sessie te volgen.

2.

Voor wie


  • Voor iedereen die weleens heeft gelezen over mindfulness maar het nu ook eens wil ervaren
  • Dan is deze cursus voor jou.

HOE DE SESSIES WORDEN ERVAREN

“De online mindfulness-sessie van Simply Present was mijn eerste kennismaking met mindfulness. Ik was zo enthousiast dat ik ook aan een tweede sessie heb meegedaan. Dartie is een geweldige trainer die duidelijk uitleg geeft, je op je gemak laat voelen en een heerlijk ontspannen sfeer creëert. Haar kalme stem was heel prettig om naar te luisteren. Beide sessies gaven me veel energie. Aanrader!”

Karin

“Ik heb bij Dartie een online mindfulness sessie gevolgd. Dartie heeft een heel prettige stem en komt kundig over. De sessie was heel relaxed en leert je om bij je gevoel te komen. Een aanrader als je last hebt van stress.”

Odette

ONLINE MINDFULNESS SESSIES

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het?


De sessie duurt 1,5 uur.

Hoe werkt het?


De sessie vindt plaats via Zoom. Je ontvangt van tevoren een korte instructie.

Moet ik al enige kennis van mindfulness hebben?


Nee hoor, dit is helemaal niet nodig. De meditaties worden begeleid en iedereen kan meedoen.

Kan ik vragen stellen?


Jazeker, na afloop van de sessie is daar de gelegenheid voor.

WIE BEN IK

Herken je dat... werken van weekend naar weekend? Of van vakantie naar vakantie? Zo heb ik zelf jarenlang gewerkt. Sinds het begin van mijn carrière heb ik in loondienst gewerkt, soms in functies of bij werkgevers die niet geheel bij mij pasten, maar waar ik bij toeval in was gerold. Ik was perfectionistisch, streng voor mezelf en ik vond het lastig om nee te zeggen. Ik was alleen maar bezig met presteren en voelde continue de druk om aan allerlei eisen te voldoen. Eisen van buitenaf maar vooral ook aan eisen die ik aan mezelf stelde. Alleen in het weekend en tijdens vakanties voelde ik me tot rust komen en dus leefde ik van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie. 


Totdat ik mij in 2014 voor een achtweekse mindfulness training inschreef. Ik wilde leren omgaan met stress en werkdruk, ik wilde meer rust in mijn hoofd. Maar uiteindelijk heeft het me zoveel meer opgeleverd. Mindfulness heeft me geholpen om meer te genieten, vriendelijker te zijn voor mezelf en om naar mijn hart te luisteren.


Als mindfulness trainer wil ik ook graag anderen laten kennismaken met deze wereld van niet hoeven presteren, vriendelijk zijn voor jezelf, je hoofd loslaten en naar je hart luisteren. Een wereld van meer rust en meer genieten en om zo vrijer te leven.


Dus wil je...

... eens ervaren wat mindfulness is en wat het voor je kan doen?