Online mindfulness sessies

Online mindfulness sessies

Voor jou, als je wilt kennismaken met mindfulness.

Als je meer rust wilt inbouwen in je leven en wilt weten hoe mindfulness je hierbij kan helpen.

Eindelijk vrijdagavond!

Het moment waar ik de hele week naar toe heb gewerkt.

Naar het weekend.

Maar voordat ik het weet is het alweer zondag...

... en denk ik, maandag moet ik weer.


Herken je je hierin?

Werk je van weekend naar weekend?

Omdat je in het weekend eindelijk tot rust kunt komen?

En voel je de spanning op zondag alweer oplopen?

Omdat je opziet tegen een nieuwe werkweek?


Zo voelde het ook voor mij. Ik heb gestaan waar jij nu staat.

Maar ik weet ook dat het anders kan en hoe mindfulness je hierbij kan helpen.


Wil je ook ervaren wat mindfulness voor je kan doen?

Wil je het weekend in rust afsluiten?

Zodat je de maandag met frisse energie kan starten?

Dan ben je hier op de juiste plek.WIE BEN IK

Herken je dat... werken van weekend naar weekend? Of van vakantie naar vakantie? Zo heb ik zelf jarenlang gewerkt. Sinds het begin van mijn carrière heb ik in loondienst gewerkt, soms in functies of bij werkgevers die niet geheel bij mij pasten, maar waar ik bij toeval in was gerold. Ik was perfectionistisch, streng voor mezelf en ik vond het lastig om nee te zeggen. Ik was alleen maar bezig met presteren en voelde continue de druk om aan allerlei eisen te voldoen. Eisen van buitenaf maar vooral ook aan eisen die ik aan mezelf stelde. Alleen in het weekend en tijdens vakanties voelde ik me tot rust komen en dus leefde ik van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie. 


Totdat ik mij in 2014 voor een achtweekse mindfulness training inschreef. Ik wilde leren omgaan met stress en werkdruk, ik wilde meer rust in mijn hoofd. Maar uiteindelijk heeft het me zoveel meer opgeleverd. Mindfulness heeft me geholpen om meer te genieten, vriendelijker te zijn voor mezelf en om naar mijn hart te luisteren.


Als mindfulness trainer wil ik ook graag anderen laten kennismaken met deze wereld van niet hoeven presteren, vriendelijk zijn voor jezelf, je hoofd loslaten en naar je hart luisteren. Een wereld van meer rust en meer genieten en om zo vrijer te leven.Wat je kunt verwachten van de online sessies


1. Inhoudelijk


De online sessies van 1,5 uur vinden maandelijks plaats. Een online sessie geeft je een goede eerste indruk wat mindfuness voor je kan doen. Tijdens een sessie maak je kennis met meditatie en zachte bewegingsoefeningen om zo meer rust te ervaren. 2. Resultaten


Na afloop van de sessie heb je een eerste indruk gekregen hoe mindfulness je kan helpen om meer kalmte in je leven te ervaren.3. Aandacht


Aan het einde van de sessie is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Wil je liever na afloop nog een op een vragen aan mij stellen? Ook dat kan.4. Kosten


Een online mindfulness sessie kost € 15,- euro inclusief BTW voor particulieren


Voor wie is de training

  • Als je weleens hebt gehoord of gelezen over mindfulness maar het nu ook eens echt wilt ervaren.

Deze training is voor jou

  • Als je al bekend bent met de basisbeginselen van mindfulness en je er verder in wilt verdiepen. Dan raad ik je de achtweekse mindfulness training aan.

Deze training is niet voor jou

Hoe de sessies worden ervaren

De online mindfulness sessie van Simply Present was mijn eerste kennismaking met mindfulness. Ik was zo enthousiast dat ik ook aan een tweede sessie heb meegedaan. Dartie is een geweldige trainer die duidelijk uitleg geeft, je op je gemak laat voelen en een heerlijk ontspannen sfeer creëert. Haar kalme stem was heel prettig om naar te luisteren. Beide sessies gaven me veel energie. Aanrader!


Karin Quint

Journalist/tekstschrijver/fotograaf

Quint Tekst en Foto


Ik heb bij Dartie een online mindfulness sessie gevolgd. Dartie heeft een heel prettige stem en komt kundig over. De sessie was heel relaxed en leert je om bij je gevoel te komen. Een aanrader als je last hebt van stress.

Odette Snel

Legal Assistant

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen?


Klik hier om je op te geven voor de eerstvolgende online mindfulness sessie.

Moet ik al enige kennis van mindfulness hebben?


Nee hoor, dit is helemaal niet nodig. De oefeningen worden begeleid en iedereen kan meedoen.


Wat als ik al bekend ben met mindfulness?


Als je al bekend bent met de basisbeginselen van mindfulness kun je je nog steeds aanmelden voor de online mindfulness sessie. Het is een mooie manier om met mij kennis te maken en te ervaren hoe ik het doe. Zodat je weet of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden bij de achtweekse mindfulness training.

Waneer is het en hoe lang duurt het?


Deze online mindfulness sessies van 1,5 uur vinden een keer per maand plaats op zondagavond van 19:30-21:00 uur. De eerstvolgende online sessie is op 5 september. De daaropvolgende zijn op 3 oktober, 7 november en 12 december.

Heb ik nog iets nodig?


Je kunt de meditatie op een stoel doen. Voor de bewegingsoefeningen heb je een klein beetje ruimte nodig. Als we afsluiten is het prettig om op een (yoga)matje, op een kleed of op een bed te kunnen liggen.

Moet ik me voorbereiden?


Nee hoor, je kunt gewoon aansluiten.

Hoe werkt het?


De sessies vinden plaats via Zoom. Je hebt geen betaald account nodig. Je ontvangt een link en kunt gewoon deelnemen. Wel is het verstandig om iets eerder dan 19:30 uur uur in te loggen om te kijken of alles goed werkt. Beeld en geluid. Ook kunt je gratis een account aanmaken als je dit wilt. Je ontvangt van tevoren ook nog een korte instructie.

Moet ik de camera aanhouden?


Nee, tijdens de oefeningen mag je de camera uitzetten zodat de andere deelnemers je niet kunnen zien en je je helemaal op jezelf kunt richten.

Kan ik vragen stellen?


Jazeker, na afloop van de sessie is daar de gelegenheid voor.

Wat als ik nog twijfel?


Je kunt geheel vrijblijvend een gesprek met mij aanvragen. Tijdens dit gesprek geef ik je meer informatie en kun je alle vragen stellen die je wilt.

Dus wil je...

eens ervaren wat mindfulness is en wat het voor je kan doen?