Online mindfulness

Online maan sessies

voor spirituele vrouwen die de magie van cacao, mindfulness en Reiki willen ervaren

Voel je de spanning op zondag alweer oplopen?

Omdat je opziet tegen een nieuwe

drukke werkweek?


Ervaar wat mindfulness voor je kan doen.

Sluit het weekend in rust af.

En start de maandag weer met frisse energie.

Online vanaf waar je maar wilt


Vanaf je telefoon, tablet of laptop via Zoom

Kleine

investering


Voor maar 15 euro incl. BTW ben je er al bij!

De eerstvolgende is op

21 december 2022


Eén keer per maand op zondag of woensdag van 19:30-21:00u

Meditaties en mindful bewegen


Begeleid door mij

Wat kun je verwachten van de online sessies?


1. Inhoudelijk


De online sessies van 1,5 uur vinden maandelijks plaats. Een online sessie geeft je een goede eerste indruk wat mindfuness voor je kan doen. Tijdens een sessie maak je kennis met meditatie en zachte bewegingsoefeningen om zo meer rust te ervaren. 


2. Resultaten


Na afloop van de sessie heb je een eerste indruk gekregen hoe mindfulness je kan helpen om meer kalmte in je leven te ervaren.


3. Aandacht


Aan het einde van de sessie is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Wil je liever na afloop nog een op een vragen aan mij stellen? Ook dat kan.


4. Kosten


Een online mindfulness sessie kost € 15,- euro inclusief BTW voor particulieren


Voor alle werkende vrouwen die zichzelf overweldigd voelen en meer rust en focus willen creëren in hun leven, die orde willen scheppen in de chaos.

Voor zowel beginners als gevorderden in mindfulness. Als je kennis wilt maken met mindfulness of als je een opfrisser kunt gebruiken.

Als je weet dat regelmatig je rust pakken belangrijk is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid maar je er telkens de tijd niet voor vindt.

Voor wie niet?

Als je al bekend bent met de basisbeginselen van mindfulness en je er verder in wilt verdiepen. Dan raad ik je een van de stiltedagen aan.

Voor wie zijn de online sessies

De komende online sessies

Hoe de sessies worden ervaren

De online mindfulness sessie van Simply Present was mijn eerste kennismaking met mindfulness. Ik was zo enthousiast dat ik ook aan een tweede sessie heb meegedaan. Dartie is een geweldige trainer die duidelijk uitleg geeft, je op je gemak laat voelen en een heerlijk ontspannen sfeer creëert. Haar kalme stem was heel prettig om naar te luisteren. Beide sessies gaven me veel energie. Aanrader!


Karin Quint

Journalist/tekstschrijver/fotograaf

Quint Tekst en Foto


Ik heb bij Dartie een online mindfulness sessie gevolgd. Dartie heeft een heel prettige stem en komt kundig over. De sessie was heel relaxed en leert je om bij je gevoel te komen. Een aanrader als je last hebt van stress.

Odette Snel

Legal Assistant


Onlangs heb ik bij Dartie op een zondag, een mindfulness sessie gevolgd. Dit was zo fijn, ben altijd zondagavond al met mijn werk bezig, nu kon ik tijdens en na de meditatie dit helemaal loslaten, en heb ik die nacht heerlijk geslapen. Nogmaals dank hiervoor, Dartie. Het is echt een aanrader voor iedereen die meer rust in zijn gedachten/zijn wil creëren. Dartie heeft een prettige en fijne stem om naar te luisteren, dit zorgt ook voor extra rust. Een investering in jezelf is de beste investering!!

Debby Disse

Management Assistente

Schoonheidsspecialiste


De mindfulness sessie met Dartie was de kers op de taart van mijn ‘me-time’. Het was fijn om mijn lichaam en geest te ontspannen en een intentie te zetten voor de komende tijd. In de dagen erna merkte ik dat ik mezelf vaker rustmomentjes gunde en dat ik vriendelijker kon omgaan met mijn gedachten.

Dartie begeleidt de sessie op een fijne en leuke manier. Ik heb de mindfulness sessie ervaren als een fijne toevoeging van mijn ontspanningsritueel en zal zeker nog eens meedoen!

Marjolein Berger

Content Coach

Knot Content Studio

Wie ben ik

De controle kwijt zijn, ik weet hoe dat voelt. Jarenlang heb ik in loondienst gewerkt. Bij verschillende werkgevers, in verschillende functies, die niet geheel bij mij pasten, maar waar ik bij toeval in was gerold. Ik was een pleaser en vond het lastig om nee te zeggen. Ik was alsmaar bezig met presteren en voelde continue de druk om aan allerlei eisen te voldoen. Ik voelde mij voortdurend gestresst.


Totdat ik mij in 2014 voor een achtweekse mindfulness training inschreef. Ik wilde leren omgaan met stress en werkdruk. Ik wilde orde in de chaos. Maar uiteindelijk heeft het me zoveel meer opgeleverd. Mindfulness heeft me geleerd om de regie te pakken. Om mezelf rust te gunnen. Om te luisteren naar mijn lichaam en wat het nodig heeft. Om vriendelijker te zijn voor mezelf. Om meer te genieten. Om te luisteren naar mijn hart.


Als mindfulness trainer wil ik ook graag andere vrouwen laten zien hoe mindfulness je helpt om orde te scheppen in de chaos. Om van je hoofd naar je hart te gaan. Om het moeten los te laten en om te voelen wat je nodig hebt. En door beter naar jezelf te luisteren, zit je lekkerder in je vel en presteer je beter. 

Ben je erbij op woensdag 21 december?

Zodat je...


... het weekend in rust kunt afsluiten?


... na afloop uitgerust en opgeladen met frisse energie aan een nieuwe week kunt beginnen?

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen?


Klik hier om je op te geven voor de eerstvolgende online mindfulness sessie.

Moet ik al enige kennis van mindfulness hebben?


Nee hoor, dit is helemaal niet nodig. De oefeningen worden begeleid en iedereen kan meedoen.

Wat als ik al bekend ben met mindfulness?


Als je al bekend bent met de basisbeginselen van mindfulness kun je je nog steeds aanmelden voor de online mindfulness sessie. Het is een mooie manier om met mij kennis te maken en te ervaren hoe ik het doe. Zodat je weet of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden tijdens een van de stiltedagen.

Wanneer is het en hoe lang duurt het?


Deze online mindfulness sessies van 1,5 uur vinden een keer per maand plaats op zondagavond of woensdagavond van 19:30-21:00 uur. De eerstvolgende online sessie is op 21 december.

Heb ik nog iets nodig?


Je kunt de meditatie op een stoel doen. Voor de bewegingsoefeningen heb je een klein beetje ruimte nodig. Als we afsluiten is het prettig om op een (yoga)matje, op een kleed of op een bed te kunnen liggen.

Moet ik me voorbereiden?


Nee hoor, je kunt gewoon aansluiten.

Hoe werkt het?


De sessies vinden plaats via Zoom. Je hebt geen betaald account nodig. Je ontvangt een link en kunt gewoon deelnemen. Wel is het verstandig om iets eerder dan 19:30 uur uur in te loggen om te kijken of alles goed werkt. Beeld en geluid. Ook kunt je gratis een account aanmaken als je dit wilt. Je ontvangt van tevoren ook nog een korte instructie.

Moet ik de camera aanhouden?


Nee, tijdens de oefeningen mag je de camera uitzetten zodat de andere deelnemers je niet kunnen zien en je je helemaal op jezelf kunt richten.

Kan ik vragen stellen?


Jazeker, na afloop van de sessie is daar de gelegenheid voor.

Wat als ik nog twijfel?


Je kunt geheel vrijblijvend een gesprek met mij aanvragen. Tijdens dit gesprek geef ik je meer informatie en kun je alle vragen stellen die je wilt.

Dus wil je...

... eens ervaren wat mindfulness is en wat het voor je kan doen?