Blog

BLOG

JOUW TAROT JAARKAART


Gisteren heb ik een workshop gevolgd van Desirée waarin we met behulp van de tarot hebben gemijmerd over 2023. De tarot is een manier om te reflecteren. Om het onbewuste naar boven te halen. Wat zie ik in de kaarten en wat komt er in mij op? Welke vragen kan ik stellen? Graag wil ik je kort meenemen in datgene wat ik heb geleerd.

LIEFDE IS OVERAL


.Mijn speeddate sessie van komende maandag is weer verzet.Dat is de eerste gedachte die binnenkomt als ik de tarotkaart De Geliefden trek. Maar dan volgt er het inzicht dat liefde overal te vinden is. Niet alleen in een partner.

DE MAAN...


... en waarom wij haar de effecten van de maan kunnen voelen twee dagen vóór en twee dagen na nieuwe en volle maan.

IK VERANDER...


... en dus verandert mijn bedrijf met mij mee. Het gaat niet langer alleen om zelfzorg en lief zijn voor onszelf. Het gaat om liefde voor alles om ons heen en voor de natuur. Geen mindfulness maar heartfulness.

JE BENT NOOIT TE OUD


Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Je bent nooit te oud om je hart te volgen. Lees hier hoe mindfulness je kan helpen je belemmerende gedachten los te laten en naar je hart te luisteren.

IK MAG GEEN FOUTEN MAKEN


Dat was vroeger mijn onbewuste overtuiging. Lees hier hoe mindfulness en zelfcompassie mij hebben geholpen deze overtuiging om te buigen en hoe ik mij niet langer laat leiden door angst maar door liefde.

JE BENT NIET ALLEEN


Liefde is overal. Om je heen en in jezelf.

Ontdek het met mindfulness.

WAT IS MINDFULNESS


Hoe kan mindfulness voor rust zorgen? Wat is de automatische piloot? En waarom wordt een mindfulness training ook wel een aandacht training genoemd?