Blog

BLOG

De magie van het universum


Sta jij open voor de creatieve oplossingen van het universum? Mijn situatie vanochtend. Ik heb zin in het strand maar zie op tegen een twee uur durende reis en de vermoedelijke drukte in Zandvoort. Toch naar Heidestein dan? Mijn gedachten gaan in rondjes en ik kom er niet uit. Hoe dit afloopt, lees je in deze blog. Klik op de link hieronder.

Ik heb vertrouwen


Wat houd jou tegen om je droom te verwezenlijken? Welke twijfels heb je? Waar ben je bang voor? In deze blog lees je wat de gierzwaluw je hierin leert.

Ik neem de tijd


Over het loslaten van de plannen van je hoofd en het tempo van de wereld. Over genieten, de tijd nemen, vertrouwen en je natuurlijke ritme volgen. Lees verder in deze blog.

Een coach kent geen angst


En is altijd vol vertrouwen. En dit zal ook voor mij gelden als ik haar als coach neem. Of toch niet? Over wat mij juist een goede coach maakt en hoe ik je kan helpen de balans te hervinden  als je last hebt van angst, zorgen en onzekerheden.

Ik ben bang


Over mijn liefde voor de natuur en mijn angst voor de toekomst van onze planeet. Over de gevolgen van ons consumentengedrag en hoe we door bewustwording het verschil kunnen maken en ons gedrag kunnen veranderen. Lees meer hierover in deze blog.

Heb jij tijd?


Heb jij tijd? Tijd om te doen waar je energie van krijgt. Tijd om te doen waar je blij van wordt. Ik had zeeën van tijd toen ik de camino liep van Porto naar Santiago. Die tijd mis ik nu. 
En ik vraag me af… hoe komt dat? Heb ik echt zoveel minder tijd of richt ik mijn tijd niet goed in? Wat de antwoorden zijn op deze vragen en hoe ik meer tijd creëer voor de dingen waar ik energie van krijg, lees je in deze blog.

Het universum staat achter je


Wat als je van tevoren zou weten dat een keuze goed uitpakt? Wat zou je dan doen? Waar zou je dan nu voor kiezen? Helaas heb je geen glazen bol die je dit kan laten zien. En daarom zit je soms vast in angst en besluiteloosheid. Onzeker over welke keuze je moet maken. Tenzij je gaat voor loslaten en vertrouwen. Loslaten van de behoefte aan controle en vertrouwen dat het goed gaat komen. Hoe je dat doet, lees je hier.

Ik ben een pelgrim


Ik heb 282,2 km afgelegd van Porto naar Santiago de Compostela. Ik heb geleerd dat ik een lange weg kan afleggen door gewoon de ene voet voor de andere voet te zetten. Stapje voor stapje. Terwijl ik geniet van het moment. Geniet van de omgeving.

JOUW TAROT JAARKAART


Gisteren heb ik een workshop gevolgd van Desirée waarin we met behulp van de tarot hebben gemijmerd over 2023. De tarot is een manier om te reflecteren. Om het onbewuste naar boven te halen. Wat zie ik in de kaarten en wat komt er in mij op? Welke vragen kan ik stellen? Graag wil ik je kort meenemen in datgene wat ik heb geleerd.

LIEFDE IS OVERAL


.Mijn speeddate sessie van komende maandag is weer verzet.Dat is de eerste gedachte die binnenkomt als ik de tarotkaart De Geliefden trek. Maar dan volgt er het inzicht dat liefde overal te vinden is. Niet alleen in een partner.

DE MAAN...


... en waarom wij haar de effecten van de maan kunnen voelen twee dagen vóór en twee dagen na nieuwe en volle maan.

IK VERANDER...


... en dus verandert mijn bedrijf met mij mee. Het gaat niet langer alleen om zelfzorg en lief zijn voor onszelf. Het gaat om liefde voor alles om ons heen en voor de natuur. Geen mindfulness maar heartfulness.

JE BENT NOOIT TE OUD


Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Je bent nooit te oud om je hart te volgen. Lees hier hoe mindfulness je kan helpen je belemmerende gedachten los te laten en naar je hart te luisteren.

IK MAG GEEN FOUTEN MAKEN


Dat was vroeger mijn onbewuste overtuiging. Lees hier hoe mindfulness en zelfcompassie mij hebben geholpen deze overtuiging om te buigen en hoe ik mij niet langer laat leiden door angst maar door liefde.

JE BENT NIET ALLEEN


Liefde is overal. Om je heen en in jezelf.

Ontdek het met mindfulness.

WAT IS MINDFULNESS


Hoe kan mindfulness voor rust zorgen? Wat is de automatische piloot? En waarom wordt een mindfulness training ook wel een aandacht training genoemd?