De invloed van de maan

VERBINDEN MET DE ENERGIE VAN DE MAAN

Door Dartie Lefering |13 mei 2022 | mindfulness


DE INVLOED VAN DE MAAN

Wist je dat de maan met haar zwaartekracht aan de aarde en aan het water van de aarde trekt? En dat de maan dus invloed op ons heeft omdat wij voor 50-65 procent uit water bestaan?

Dit is de reden van eb en vloed. Vloed aan de maankant van de aarde. En met nieuwe maan en volle maan, als de maan en de zon in één rechte lijn staan, wordt het effect versterkt en is het verschil tussen hoog- en laagwater het grootst. Dit heet springtij.

Waarom vertel ik je dit? Het lichaam van een vrouw bestaat voor ongeveer 50% uit water en het lichaam van een man voor ongeveer 65%. En aangezien de maan dus invloed heeft op water, waarom zou het dan geen invloed hebben op ons?

Twee dagen vóór en twee dagen na nieuwe en volle maan kun je de effecten van de maan voelen. Let maar eens op. Komende maandag 16 mei is het weer volle maan. Hoe voel je je? Hoe slaap je?

Aanstaande zondagavond 15 mei geef ik een online volle maan sessie waarin we ons verbinden met de energie van de maan.

❤️ Het is een moment van verbinding.

❤️ Verbinding met jezelf.

❤️ Verbinding met gelijkgestemden.

❤️ Verbinding met de natuur en de maan.

❤️ Een moment van rust en ontspanning.

❤️ Een moment van dankbaarheid.

❤️ Een moment van verlangen en loslaten.

Wil je hier ook bij zijn? Geef je dan nu op.

Ik kijk ernaar uit je zondag te ontmoeten. En heb je vragen? Stuur me een berichtje en ik beantwoord je vraag met liefde❤️Liefs, Dartie 😘

Ga je ook voor rust en verbinding?

Wil je ervaren wat het is om je te verbinden met de energie van de maan? Geef je dan bijvoorbeeld op voor een van de online mindfulness sessies.


En heb je vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik beantwoord je vragen met veel liefde!