Reiki healingen

Wat deelnemers over mij zeggen

(Online) Reiki healingen

Dartie gaf mij onlangs een Reiki Healing op afstand. Na één sessie wist ik dat zij veel talent heeft en een een sterke helingskracht bezit. Ik was er heerlijk voor gaan liggen. Hoewel ik Dartie nog niet kende, vertrouwde ik haar onmiddellijk. Ik had haar niets over mijzelf vertelt. Niet om haar te testen, maar gewoon om te ervaren wat mijn lichaam het hardste nodig had. Eerst raasden de gedachten nog door mijn hoofd, maar al snel werd het kalmer en gaf ik me meer en meer over aan de energie die ik voelde stromen. Ik voelde tintelingen door mijn handen en vingers stromen, en ik voelde met name energie in mijn linkervoet. Frappant want dat is de voet die als tweejarige tussen de spaken van mijn moeders wiel is gekomen, en waar ik jaren last van ben blijven houden. Ook voelde ik dingen gebeuren in mijn darmen, precies daar waar ik veel spanning vast hou. In het nagesprek kwamen beide plekken naar voren, het was prettig om het te benoemen en de aandacht te mogen geven en ontvangen aan daar waar mijn lichaam het nodig had. Dankjewel Dartie, ik raad het iedereen aan om één of meerdere sessies met jou aan zichzelf cadeau te doen!

Béatrice Boots

Intuitief Business Coach

beatriceboots.com


Van Dartie heb ik een Reiki behandeling mogen ontvangen. Tijdens de behandeling voelde ik overal de energie stromen. En ze zorgde ervoor dat er een prettige omgeving werd gecreëerd waardoor ik me in goede handen voelde. Na een paar dagen informeerde Dartie nog even bij me hoe het na de Reiki met me was gegaan, dit vond ik heel geïnteresseerd en betrokken. Ik kan haar zeker aanraden!

Annelies van Eijk

Virtueel Assistent

www.anneliesvaneijck.nlIk had wel al van Reiki gehoord, maar had er nog nooit echt kennis mee gemaakt. Toen Dartie een proefsessie op afstand aanbood, dacht ik : laat ik dat eens proberen! Allereerst wil ik kwijt dat ik Dartie een heel leuke, lieve, toegankelijke dame vind. Ik voelde me meteen heel vertrouwd en op m'n gemak bij haar. En dan de sessie zelf; die heb ik als heel ontspannend ervaren. De dagen daarna merkte ik dat ik goed in m'n vel zat en mijn nek soepel heel kon draaien (die zit meestal wat strak). Heel bijzonder vond ik ook dat mijn hooikoortstabletten extra sterk werkten. Of dat direct met de sessie te maken had, weet ik natuurlijk niet, maar ik vond het echt opvallend. De werking zelf was extra sterk - ik had een paar dagen geen hooikoortsklachten. Maar ook de bijwerking (slaperigheid) voelde ik meer dan normaal. Kortom: mijn ervaring met Dartie en haar Reiki sessie is erg positief!

Kirsten Burg-Lehmkuhl

Interim Procesanalist

www.simplusity.nl