Wie ben ik

Hoi! Ik ben Dartie

Mindfulness teacher voor vrouwen die orde willen scheppen in de chaos.

Chaos


De controle kwijt zijn, ik weet hoe dat voelt. Jarenlang heb ik in loondienst gewerkt. Bij verschillende werkgevers, in verschillende functies, die niet geheel bij mij pasten, maar waar ik bij toeval in was gerold. Ik was een pleaser en vond het lastig om nee te zeggen. Ik was alsmaar bezig met presteren en voelde continue de druk om aan allerlei eisen te voldoen. Ik voelde mij voortdurend gestresst.


Mindfulness


En toen liep ik in 2014 tegen een burn-out aan. Het was een signaal van mijn lichaam dat ik beter voor mezelf moest gaan zorgen. Dus schreef ik mij in voor een achtweekse mindfulness training. Ik wilde leren omgaan met stress en werkdruk. Ik wilde orde in de chaos. Maar uiteindelijk heeft het me zoveel meer opgeleverd. Mindfulness heeft me geleerd om de regie te pakken. Om mezelf rust te gunnen. Om te luisteren naar mijn lichaam en wat het nodig heeft. Om vriendelijker te zijn voor mezelf. Om meer te genieten. Om te luisteren naar mijn hart.


Missie


Mijn hart heeft mij in 2019 ingegeven om de opleiding tot mindfulness trainer bij het instituut voor Mindfulness (IvM) te volgen. Als mindfulness trainer is het mijn missie om het burnout percentage onder vrouwen terug te dringen en vrouwen te laten zien hoe mindfulness je helpt om orde te scheppen in de chaos. Om van je hoofd naar je hart te gaan. Om het moeten los te laten en om te voelen wat je nodig hebt. En als je goed naar jezelf luistert, zit je lekkerder in je vel en presteer je beter. 


Dus herken je je in dit verhaal en wil je zelf ook ervaren hoe mindfulness je kan helpen? Kijk dan hier naar de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met mij op.


Liefs, Dartie

WAT DEELNEMERS OVER MIJ ZEGGEN

Dartie kon de oefeningen in onze mindfulness sessies helder, rustig en duidelijk overbrengen. Haar buitengewone vermogen om deze rust, mede o.a. ook vanwege haar rustgevende vriendelijke stem, aan ons over te dragen was voor mij persoonlijk na een drukke dag van grote waarde. Naar mijn mening is Dartie een zeer ambitieuze, betrouwbare en geloofwaardige mindfulness coach. Zij is mijns inziens voorbestemd om dit uit te oefenen. Zij oefent haar coaching met merkbare en gevoelde "bezieling" uit en is daardoor ook hoog gemotiveerd. Zij gelooft in wat zij doet en zij staat 100% achter mindfulness. Ik kan en wil Dartie zonder voorbehoud als mindfulness trainer aanbevelen.


Elisabeth de la Rambelje-Lorenz

SOCIAL MEDIA

Je kunt mij ook vinden op verschillende social media kanalen.


Instagram


Klik hier voor

mijn Instagram feed


Facebook


Klik hier voor

mijn Facebook feed


LinkedIn


Klik hier voor

mijn LinkedIn profiel


Insight Timer


Klik hier voor

mijn meditaties op Insight Timer