Wie ben ik

WIE BEN IK

Foto: Sophie Oelrich

Mijn naam is Dartie Lefering


Sinds 2014 beoefen ik mindfulness en yoga. Na een stilteretraite in 2018 ben ik tot de ontdekking gekomen dat persoonlijke beoefening niet langer genoeg is voor mij. Ik wil ook graag anderen laten ervaren hoe vriendelijke aandacht je kan helpen in stressvolle situaties en zo voor meer belans kan zorgen. Dus heb ik mij in 2019 ingeschreven voor de opleiding tot mindfulness trainer bij het Instituut voor Mindfulness (IvM), die ik in 2020 succesvol heb afgerond.


Voor de opleiding heb ik zelf een achtweekse mindfulness training moeten geven. Deze training was voor mij de aanleiding om mijn bedrijf Simply Present op te richten. Ik heb sinds het begin van mijn carrière altijd in loondienst gewerkt en ineens was ik parttime ondernemer. Ik krijg zoveel energie van het ondernemerschap, maar tegelijkertijd ervaar ik ook de uitdagingen. En mindfulness helpt me hierbij. Daarom heb ik ervoor gekozen mijn trainingen, mindfulness sessies en alles wat er nog komen gaat in eerste instantie aan te bieden aan andere ondernemers. Vanwege mijn jarenlange ervaring in Human Resources binnen verschillende bedrijven zal ik mijn aanbod verder uitbreiden voor werknemers in loondienst en voor bedrijven.


Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!


WAT DEELNEMERS OVER MIJ ZEGGEN

Dartie kon de oefeningen in onze mindfulness sessies helder, rustig en duidelijk overbrengen. Haar buitengewone vermogen om deze rust, mede o.a. ook vanwege haar rustgevende vriendelijke stem, aan ons over te dragen was voor mij persoonlijk na een drukke dag van grote waarde. Naar mijn mening is Dartie een zeer ambitieuze, betrouwbare en geloofwaardige mindfulness coach. Zij is mijns inziens voorbestemd om dit uit te oefenen. Zij oefent haar coaching met merkbare en gevoelde "bezieling" uit en is daardoor ook hoog gemotiveerd. Zij gelooft in wat zij doet en zij staat 100% achter mindfulness. Ik kan en wil Dartie zonder voorbehoud als mindfulness trainer aanbevelen.


Elisabeth

SOCIAL MEDIA

Je kunt mij ook vinden op verschillende social media kanalen.


Instagram


Klik hier voor

mijn Instagram feed


Facebook


Klik hier voor

mijn Facebook feed


LinkedIn


Klik hier voor

mijn LinkedIn profiel


Insight Timer


Klik hier voor

mijn meditaties op Insight Timer


Ik wil je informeren dat deze site social media tracking cookies gebruikt. Zo kun je deze site optimaal gebruiken.

Lees meer
Accepteren