Wie ben ik

Hoi! Ik ben Dartie

Let's connect!

  • Ik ben mindfulness trainer, Reiki healer en ik begeleid stiltedagen en cacao ceremonies.
  • Ik start iedere ochtend met een kopje cacao op het balkon of in het bos en zet voor die dag een intentie. De dag beginnen met rust en ontspanning werkt de hele dag door.
  • Ik geloof in de kracht van stilte. Stilte zorgt voor focus, helderheid en inspiratie.
  • Ik houd van de natuur en wandel graag in het bos. Wandelen is meditatie in beweging.
  • Ik ben pelgrim en heb 282,2 km afgelegd van Porto naar Santiago de Compostela. Het heeft mijn vertrouwen in het universum versterkt. The universe has your back.
  • Ik heb voor mijn werk vijf jaar in het buitenland gewoond, in Iran, India en Senegal. Ik geloof dat we meer kunnen bereiken dan we van tevoren voor mogelijk houden.
  • Ik heb interesse in astrologie en volg nu een online astrologie cursus.
  • Ik houd van zingen. Niet alleen het zingen van mantra's. Mijn guilty pleasure is de Backstreet Boys.


Ik ben niet in een paar woorden te omschrijven. Dus... wil je me beter leren kennen? Of wil je weten wat ik voor je kan betekenen?


Let's connect via één van de social media kanalen.  Of stuur me een mail, bericht op whatsapp. Ik kom graag met je in contact.


Liefs, Dartie

WAT DEELNEMERS OVER MIJ ZEGGEN

Dartie kon de oefeningen in onze mindfulness sessies helder, rustig en duidelijk overbrengen. Haar buitengewone vermogen om deze rust, mede o.a. ook vanwege haar rustgevende vriendelijke stem, aan ons over te dragen was voor mij persoonlijk na een drukke dag van grote waarde. Naar mijn mening is Dartie een zeer ambitieuze, betrouwbare en geloofwaardige mindfulness coach. Zij is mijns inziens voorbestemd om dit uit te oefenen. Zij oefent haar coaching met merkbare en gevoelde "bezieling" uit en is daardoor ook hoog gemotiveerd. Zij gelooft in wat zij doet en zij staat 100% achter mindfulness. Ik kan en wil Dartie zonder voorbehoud als mindfulness trainer aanbevelen.


Elisabeth de la Rambelje-Lorenz

SOCIAL MEDIA

Je kunt mij ook vinden op verschillende social media kanalen.


Instagram


Klik hier voor

mijn Instagram feed


Facebook


Klik hier voor

mijn Facebook feed


LinkedIn


Klik hier voor

mijn LinkedIn profiel


Spotify


Klik hier voor

mijn meditaties op Spotify