Wie ben ik

Hoi! Ik ben Dartie

Ik ben mindfulness trainer en ik help vrouwen in loondienst die meer willen genieten van hun week en niet alleen van hun weekend

Werk jij van weekend naar weekend? Of van vakantie naar vakantie?


Zo heb ik zelf jarenlang gewerkt. Sinds het begin van mijn carrière heb ik in loondienst gewerkt, soms in functies of bij werkgevers die niet geheel bij mij pasten, maar waar ik bij toeval in was gerold. Ik was perfectionistisch, streng voor mezelf en ik vond het lastig om nee te zeggen. Ik was alleen maar bezig met presteren en voelde continue de druk om aan allerlei eisen te voldoen. Eisen van buitenaf maar vooral ook aan eisen die ik aan mezelf stelde. Alleen in het weekend en tijdens vakanties voelde ik mezelf tot rust komen en dus leefde ik van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie. De vakantie was nog nauwelijks voorbij of ik plande de volgende al.


Mijn kennismaking met mindfulness


En toen liep ik in 2014 tegen een burn-out aan. Het was een signaal van mijn lichaam dat ik beter voor mezelf moest gaan zorgen. Dus heb ik mij ingeschreven voor een achtweekse mindfulness training. Ik wilde leren omgaan met stress en werkdruk, ik wilde meer rust in mijn hoofd. Maar uiteindelijk heeft het me zoveel meer opgeleverd. Mindfulness heeft me geholpen om meer te genieten, vriendelijker te zijn voor mezelf en om naar mijn hart te luisteren.


Mijn missie


Sinds 2014 beoefen ik dus mindfulness. En na een stilteretraite in 2018 ben ik tot de ontdekking gekomen dat persoonlijke beoefening niet langer genoeg is voor mij. Dus heb ik mij in 2019 ingeschreven voor de opleiding tot mindfulness trainer bij het instituut voor Mindfulness (IvM), die ik in 2020 succesvol heb afgerond. Mijn missie is om ook anderen te laten kennismaken met deze wereld van niet hoeven presteren, vriendelijk zijn voor jezelf, je hoofd loslaten en naar je hart luisteren. Een wereld van meer rust en meer genieten en om zo vrijer te leven.


Dus herken je je in dit verhaal en wil je zelf ook ervaren hoe mindfulness je kan helpen? Kijk dan hier naar de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met mij op.


Liefs, Dartie

WAT DEELNEMERS OVER MIJ ZEGGEN

Dartie kon de oefeningen in onze mindfulness sessies helder, rustig en duidelijk overbrengen. Haar buitengewone vermogen om deze rust, mede o.a. ook vanwege haar rustgevende vriendelijke stem, aan ons over te dragen was voor mij persoonlijk na een drukke dag van grote waarde. Naar mijn mening is Dartie een zeer ambitieuze, betrouwbare en geloofwaardige mindfulness coach. Zij is mijns inziens voorbestemd om dit uit te oefenen. Zij oefent haar coaching met merkbare en gevoelde "bezieling" uit en is daardoor ook hoog gemotiveerd. Zij gelooft in wat zij doet en zij staat 100% achter mindfulness. Ik kan en wil Dartie zonder voorbehoud als mindfulness trainer aanbevelen.


Elisabeth de la Rambelje-Lorenz

SOCIAL MEDIA

Je kunt mij ook vinden op verschillende social media kanalen.


Instagram


Klik hier voor

mijn Instagram feed


Facebook


Klik hier voor

mijn Facebook feed


LinkedIn


Klik hier voor

mijn LinkedIn profiel


Insight Timer


Klik hier voor

mijn meditaties op Insight Timer