Online meditatie en Reiki

Online meditatie en Reiki

voor vrouwen die zelfverzekerd zichzelf willen zijn

Zeg je vaak 'ja' als je eigenlijk 'nee' wilt zeggen?

Zeg je niet altijd wat er in je omgaat omdat je bang bent voor de reactie van anderen?

Laat je jezelf niet zien of horen omdat je twijfelt aan jezelf en wat je te bieden hebt?


Ga terug naar wie je werkelijk bent,

onder al je gedachten en overtuigingen,

door middel van Reiki en meditatie.

En ervaar de vrijheid die dit geeft. De vrijheid om jezelf te zijn.

Want simpelweg jezelf zijn is het kado aan deze wereld.

Online vanaf waar je maar wilt


Vanaf je telefoon, tablet of laptop via Zoom

Kleine

investering


Voor 16,66 euro incl. BTW ben je er al bij!

De eerstvolgende is op

10 december 2023


Eén keer per maand op zondag van 20-21:15 uur

Meditaties en een Reiki groepshealing


Begeleid door mij

Wat kun je verwachten van de online sessies?


1. Inhoudelijk


De online sessies vinden maandelijks plaats. Tijdens een sessie maak je kennis met meditatie en Reiki en ervaar je wat het is om simpelweg te zijn. Om gedachten en overtuigingen te observeren zonder er iets mee te doen. Om terug te gaan naar wie je in de kern bent, helemaal goed zoals ze is.


2. Resultaten


Meditatie zorgt voor rust, focus, helderheid en inspiratie. Reiki activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam en biedt ondersteuning op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied.


3. Aandacht


Aan het einde van de sessie is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Wil je liever na afloop nog een op een vragen aan mij stellen? Ook dat kan.


4. Kosten


Een online mindfulness sessie kost € 16,66,- euro inclusief BTW


Voor wie zijn de online sessies

Voor vrouwen zelfverzekerd zichzelf willen zijn, die de vrijheid willen ervaren om zichzelf te laten zien en zichzelf te uiten.

Voor zowel beginners als gevorderden in meditatie. Ervaring met meditatie is niet nodig omdat alle meditaties en oefeningen door mij worden begeleid.

Als je wilt ervaren hoe ik de sessie begeleid en je met mij wilt kennismaken voordat je je opgeeft voor een 1 op 1 Reiki healing of astrologisch consult.

Voor wie niet?

Als je je persoonlijke en spirituele ontwikkeling verder wilt verdiepen, dan raad ik je een 1 op 1 Reiki healing of astrologisch consult aan.

De komende online sessies

Hoe de sessies worden ervaren

De online mindfulness sessie van Simply Present was mijn eerste kennismaking met mindfulness. Ik was zo enthousiast dat ik ook aan een tweede sessie heb meegedaan. Dartie is een geweldige trainer die duidelijk uitleg geeft, je op je gemak laat voelen en een heerlijk ontspannen sfeer creëert. Haar kalme stem was heel prettig om naar te luisteren. Beide sessies gaven me veel energie. Aanrader!


Karin Quint

Journalist/tekstschrijver/fotograaf

Quint Tekst en Foto


Ik heb bij Dartie een online mindfulness sessie gevolgd. Dartie heeft een heel prettige stem en komt kundig over. De sessie was heel relaxed en leert je om bij je gevoel te komen. Een aanrader als je last hebt van stress.

Odette Snel

Legal Assistant


Onlangs heb ik bij Dartie op een zondag, een mindfulness sessie gevolgd. Dit was zo fijn, ben altijd zondagavond al met mijn werk bezig, nu kon ik tijdens en na de meditatie dit helemaal loslaten, en heb ik die nacht heerlijk geslapen. Nogmaals dank hiervoor, Dartie. Het is echt een aanrader voor iedereen die meer rust in zijn gedachten/zijn wil creëren. Dartie heeft een prettige en fijne stem om naar te luisteren, dit zorgt ook voor extra rust. Een investering in jezelf is de beste investering!!

Debby Disse

Management Assistente

Schoonheidsspecialiste


De mindfulness sessie met Dartie was de kers op de taart van mijn ‘me-time’. Het was fijn om mijn lichaam en geest te ontspannen en een intentie te zetten voor de komende tijd. In de dagen erna merkte ik dat ik mezelf vaker rustmomentjes gunde en dat ik vriendelijker kon omgaan met mijn gedachten.

Dartie begeleidt de sessie op een fijne en leuke manier. Ik heb de mindfulness sessie ervaren als een fijne toevoeging van mijn ontspanningsritueel en zal zeker nog eens meedoen!

Marjolein Berger

Content Coach

Knot Content Studio

Wie ben ik

  • Ik ben mindfulness trainer, Reiki master en ik geef astrologische consulten, cacao ceremonies en stiltedagen.
  • Ik start iedere ochtend met een kopje cacao op het balkon of in het bos en zet voor die dag een intentie. De dag beginnen met rust en ontspanning werkt de hele dag door.
  • Ik geloof in de kracht van stilte. Stilte zorgt voor focus, helderheid en inspiratie.
  • Ik houd van de natuur en wandel graag in het bos. Wandelen is meditatie in beweging.
  • Ik ben pelgrim en heb 282,2 km afgelegd van Porto naar Santiago de Compostela. Het heeft mijn vertrouwen in het universum versterkt. The universe has your back.
  • Ik heb voor mijn werk vijf jaar in het buitenland gewoond, in Iran, India en Senegal. Ik geloof dat we meer kunnen bereiken dan we van tevoren voor mogelijk houden.
  • Ik houd van zingen. Niet alleen het zingen van mantra's. Mijn guilty pleasure is de Backstreet Boys.


Ik ben niet in een paar woorden te omschrijven. Dus... wil je me beter leren kennen? Of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel, mail, whatsapp of contact me via social media en plan vrijblijvend een kennismaking met me in.


Liefs, Dartie

Ben je erbij op zondag 10 december?

Ben je bereid om...


... die eerste stap terug naar jezelf te zetten?

Veel gestelde vragen

Moet ik al enige kennis van meditatie hebben?


Nee hoor, dit is helemaal niet nodig. De oefeningen worden begeleid en iedereen kan meedoen.

Wat als ik al bekend ben met meditatie?


Als je al bekend bent met meditatie kun je je nog steeds aanmelden voor de online sessie. Het is een mooie manier om met mij kennis te maken en te ervaren hoe ik het doe. Zodat je weet of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden tijdens een van de stiltedagen.

Heeft Reiki contra-indicaties?


Ja, als er sprake is van epilepsie, diabetes, hartklachten, psychische aandoeningen of alcohol dan is het goed om even te samen te overleggen.

Wanneer is het en hoe lang duurt het?


Deze online sessies van 5 kwartier vinden een keer per maand plaats op zondagavond van 20:00-21:15 uur. Er is een extra sessie op woensdag 13 december om intenties te zetten voor 2024.

Heb ik nog iets nodig?


Je kunt de meditatie op een stoel doen. Voor de bewegingsoefeningen heb je een klein beetje ruimte nodig. Voor de Reiki healing op het eind is het prettig om op een (yoga)matje, op een kleed of op een bed te kunnen liggen.

Moet ik me voorbereiden?


Ik stuur je een aantal dagen van te voren een leidraad voor het formuleren van je intentie. Wat wil ik de komende twee weken bereiken? Hoe wil ik me voelen?

Hoe werkt het?


De sessies vinden plaats via Zoom. Je hebt geen betaald account nodig. Je ontvangt een link en kunt gewoon deelnemen. Wel is het verstandig om iets eerder dan 19:30 uur uur in te loggen om te kijken of alles goed werkt. Beeld en geluid. Ook kunt je gratis een account aanmaken als je dit wilt. Je ontvangt van tevoren ook nog een korte instructie.

Moet ik de camera aanhouden?


Nee, tijdens de oefeningen mag je de camera uitzetten zodat de andere deelnemers je niet kunnen zien en je je helemaal op jezelf kunt richten.

Kan ik vragen stellen?


Jazeker, na afloop van de sessie is daar de gelegenheid voor.

Wat als ik nog twijfel?


Je kunt geheel vrijblijvend een gesprek met mij aanvragen. Tijdens dit gesprek geef ik je meer informatie en kun je alle vragen stellen die je wilt.

Dus wil je...

... eens ervaren wat meditatie en Reiki voor je kunnen doen?