Stiltedag

Stiltedag

DOOR VERSIMPELEN EEN RIJKER LEVEN VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS

Alle antwoorden zitten in jezelf

Heb jij de neiging bij anderen de antwoorden te zoeken?
Je weer in te schrijven voor een dure training of coachingstraject?

Stop een moment. Welke antwoorden leven er in jou?

De Orbit

in Zeist


Inclusief lunch, fruit, snacks en thee.

Jouw investering

in jezelf


Voor de hele dag betaal je 166 euro incl. BTW.

Datum

Volgt binnenkort


10:00-16:00 uur

Meditatie, Reiki & Cacao


In een kleine groep van max. 5 vrouwen

Hoe ziet zo'n stiltedag eruit?


1. Inhoudelijk


De dag start met een korte uitleg en een voorstelrondje. We creëren een veilige omgeving waarin iedereen zich vrij kan voelen om te delen wat ze wil. Rond 10:30 uur gaan we de stilte in. We starten met mindful bewegingsoefeningen en een cacao ceremonie. Gedurende de dag begeleid ik je door verschillende meditaties en mindfulness oefeningen afgewisseld met tijd voor jezelf. Rond 12:30 uur is de lunchpauze. Tijdens de pauze kun je wandelen in het nabijgelegen park. Rond 13:30 uur beginnen we met de tweede helft. Aan het eind ontvang je een reiki groepshealing geven. We sluiten af met een rondje ervaringen delen.


2. Cacao ceremonie


De stiltedag is inclusief een cacao ceremonie. Omdat de gezonde effecten van cacao vooral aanwezig zijn in pure cacao, drinken we pure cacao tijdens de ceremonie. Een van vele effecten van cacao is dat het stressverlagend werkt. Dit komt doordat het o.a. veel magnesium bevat. Magnesium heeft een kalmerende werking en helpt je ontspannen. Magnesium is ook belangrijk voor de overdracht van prikkels naar je hersenen en kan je helpen om minder overweldigd te worden. Verder bevat cacao fenylethylamine die gelukshormonen zoals endorfine, dopamine en noradrenaline triggert. En het hoge gehalte aan antioxydanten in cacao draagt bij aan een gezond hart en gezonde bloedvaten. Dit zijn een paar van de vele gezonde lichamelijke en mentale effecten van cacao.


3. Healing


Voordat we de dag afsluiten met een rondje ervaringen delen ontvang je ter plekke een reiki groepshealing geven. Reiki betekent universele levensenergie en word doorgeven via de handen, zelf dien je alleen als doorgeefluik. Reiki werkt holistisch. Dit betekent dat de energie werkt op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch als spiritueel gebied. Via je handen laat je reiki doorstromen naar een ander lichaam wat een helend effect heeft, omdat de energie het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert. Omdat energie los staat van tijd en ruimte, kan reiki ook op afstand worden gegeven met hetzelfde effect.


4. Kosten


Een stiltedag kost € 166,- euro inclusief BTW. Dit is inclusief lunch, fruit, snacks en thee. 


Voor wie is deze stiltedag

Voor vrouwelijke ondernemers die niet langer bakken met geld willen uitgeven aan dure trainingen en coachingstrajecten en liever de antwoorden in zichzelf vinden.

Voor zowel beginners als gevorderden in meditatie. Ervaring met meditatie is niet nodig omdat alle meditaties en oefeningen door mij worden begeleid.

Als je verbinding wilt ervaren in een kleine groep gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers die door middel van versimpelen een rijker leven ambiëren.

Zo ziet de dag eruit

09:45 uur - inloop

10:00 uur - welkom en kort voorstelrondje

10:30 uur - mindful bewegen

11:00 uur - cacao ceremonie

11:30 uur - tijd voor jezelf

12:00 uur - mindfulness oefening

12:30 uur - lunch

13:30 uur - mindfulness oefening

14:00 uur - tijd voor jezelf

14:30 uur - Reiki groepshealing

15:15 uur - delen van ervaringen

16:00 uur - afsluiting

Hoe de stiltedag wordt ervaren

Gisteren mocht ik aanwezig zijn bij de stiltedag van Dartie Lefering. Een inspirerende dag met diverse meditaties, mindfulness, inzichten, voelen, een cacao ceremonie en een groepshealing. Vandaag geniet ik nog even heerlijk na van deze louterende, warme, liefdevolle en inspirerende dag. Er volgen dit jaar nog meer van deze stiltedagen, die ik je echt kan aanraden wanneer je een dag de stilte in durft en de verbinding met jezelf aan wilt gaan.

Gerda van Meeteren Hoogland

Masseuse | Reiki | Voetreflex

www.zenzus-ontspanningspraktijk.nl


Ik ben nog aan het nagenieten, denk dat ik gisteren nog een laagje heb mogen afpellen en mijn "wilde" ik nog beter heb mogen voelen. Je hebt zo'n veilige en fijne ruimte gecreëerd waarin dit allemaal mogelijk was. Dank je wel en tot de volgende keer.

Wendy Reijnhoudt

Wellness masseuse

www.ureduwellness.nl


Zo dankbaar voor de stiltedag afgelopen zaterdag en de eye openers die het mij heeft mogen geven.

Tara Ceelen

de Compassie Heks

www.taraseidkona.nl/

Wie ben ik

  • Ik ben mindfulness trainer, Reiki healer en ik begeleid stiltedagen en cacao ceremonies.
  • Ik start iedere ochtend met een kopje cacao op het balkon of in het bos en zet voor die dag een intentie. De dag beginnen met rust en ontspanning werkt de hele dag door.
  • Ik geloof in de kracht van stilte. Stilte zorgt voor focus, helderheid en inspiratie.
  • Ik houd van de natuur en wandel graag in het bos. Wandelen is meditatie in beweging.
  • Ik ben pelgrim en heb 282,2 km afgelegd van Porto naar Santiago de Compostela. Het heeft mijn vertrouwen in het universum versterkt. The universe has your back.
  • Ik heb voor mijn werk vijf jaar in het buitenland gewoond, in Iran, India en Senegal. Ik geloof dat we meer kunnen bereiken dan we van tevoren voor mogelijk houden.
  • Ik heb interesse in astrologie en volg nu een online astrologie cursus.
  • Ik houd van zingen. Niet alleen het zingen van mantra's. Mijn guilty pleasure is de Backstreet Boys.


Ik ben niet in een paar woorden te omschrijven. Dus... wil je me beter leren kennen? Of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel, mail, whatsapp of contact me via social media en plan vrijblijvend een kennismaking met me in.


Liefs, Dartie

Ben je erbij?

Zodat je...


... voor een moment alles kunt loslaten?


... om vanuit die rust weer focus, helderheid en inspiratie te krijgen?

Veel gestelde vragen

Moet ik al enige kennis van meditatie hebben?


Nee hoor, dit is helemaal niet nodig. De oefeningen worden begeleid en iedereen kan meedoen.


Moet ik nog iets meenemen?


In de ruimte zijn stoelen, yogamatten, meditatiekussens en dekens aanwezig. Als je liever je eigen matje of meditatiekussen gebruikt, kun je die natuurlijk meenemen. Neem een boekje en pen mee om je inzichten te noteren. Voor lunch wordt gezorgd.

Moet ik me voorbereiden?


Ik help je van tevoren met het formuleren van je intentie, zodat je gericht de stiltedag kunt ingaan. De stiltedag is gepland rond volle maan, een uitstekend moment voor reflectie. Waar wil je naartoe en wat mag je loslaten om dit te bereiken?

Ik ben allergisch voor cacao. En nu?


Dan kun je nog steeds deelnemen aan de stiltedag.

We ruilen dan de cacao in voor thee. Ook een cadeautje van de natuur. Je kunt je ook met de thee verbinden en je zult nog steeds rust en ontspanning ervaren met behulp van de oefeningen en de healing en natuurlijk door een hele dag in stilte te verblijven.

Heeft Reiki contra-indicaties?


Ja, als er sprake is van epilepsie, diabetes, hartklachten, psychische aandoeningen of alcohol dan is het goed om even te samen te overleggen.

Is de locatie goed bereikbaar?


De Orbit in Zeist is centraal gelegen, zo'n acht minuten lopen van station Driebergen-Zeist. Kom je met de auto, dan is er een parkeerplaats voor maximaal 5-6 auto's voor het gebouw. Als de parkeerplaats vol is, dan is er de P&R naast het station.

Kan ik vragen stellen?


Jazeker, na afloop van de sessie is daar de gelegenheid voor.

Hebben we afloop nog contact?


Ja, een paar dagen na afloop hebben we nog contact in het kader van nazorg. Hoe gaat het nu met je? Loop je nog ergens tegenaan of heb je nog vragen?

Kan ik ook in delen betalen?


Kan je de stiltedag niet in één keer betalen? Dan is betaling in twee termijnen ook mogelijk. Neem contact met me op als je dit wilt.

Dus wil je...

... ook rust, focus, helderheid, inspiratie en verbinding met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers?