Aanbod

Werk je op dit moment van weekend naar weekend? Wil je ook leren om meer te genieten van elke dag? Om meer rust en vrijheid te ervaren? Om meer vanuit je hart te leven en minder vanuit je hoofd? Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden om een hiermee aan de slag te gaan.

Meteen 3 tips?


Wil je meteen 3 gratis tips ontvangen voor meer rust in je werkweek?


Online mindfulness sessies


Wil je ervaren wat mindfulness voor je kan doen? Geef je op voor een online sessie en maak kennis met mindfulness.


8-weekse MBSR training


Wil je liever deelnemen aan een uitgebreide achtweekse mindfulness training inclusief oefendag in Zeist? Ook dat kan!


WIE BEN IK

Herken je dat... werken van weekend naar weekend? Of van vakantie naar vakantie? Zo heb ik zelf jarenlang gewerkt. Sinds het begin van mijn carrière heb ik in loondienst gewerkt, soms in functies of bij werkgevers die niet geheel bij mij pasten, maar waar ik bij toeval in was gerold. Ik was perfectionistisch, streng voor mezelf en ik vond het lastig om nee te zeggen. Ik was alleen maar bezig met presteren en voelde continue de druk om aan allerlei eisen te voldoen. Eisen van buitenaf maar vooral ook aan eisen die ik aan mezelf stelde. Alleen in het weekend en tijdens vakanties voelde ik me tot rust komen en dus leefde ik van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie. 


Totdat ik mij in 2014 voor een achtweekse mindfulness training inschreef. Ik wilde leren omgaan met stress en werkdruk, ik wilde meer rust in mijn hoofd. Maar uiteindelijk heeft het me zoveel meer opgeleverd. Mindfulness heeft me geholpen om meer te genieten, vriendelijker te zijn voor mezelf en om naar mijn hart te luisteren.


Als mindfulness trainer wil ik ook graag anderen laten kennismaken met deze wereld van niet hoeven presteren, vriendelijk zijn voor jezelf, je hoofd loslaten en naar je hart luisteren. Een wereld van meer rust en meer genieten en om zo vrijer te leven.