Aanbod

Voel je je overweldigd?

Heb je het gevoel de controle kwijt te zijn?

Wil je orde in de chaos scheppen?

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Meteen 3 tips?


Wil je meteen 3 gratis tips ontvangen voor meer rust in je werkweek?


Online mindfulness sessies


Wil je ervaren wat mindfulness voor je kan doen? Geef je op voor een online sessie en maak kennis met mindfulness.


Stiltedag


Wil je een dag alles loslaten om er voor jezelf te zijn? Geef je op voor de eerstvolgende stiltedag zodat je na afloop uitgerust en met frisse energie verder kunt.


Wie ben ik

De controle kwijt zijn, ik weet hoe dat voelt. Jarenlang heb ik in loondienst gewerkt. Bij verschillende werkgevers, in verschillende functies, die niet geheel bij mij pasten, maar waar ik bij toeval in was gerold. Ik was een pleaser en vond het lastig om nee te zeggen. Ik was alsmaar bezig met presteren en voelde continue de druk om aan allerlei eisen te voldoen. Ik voelde mij voortdurend gestresst.


Totdat ik mij in 2014 voor een achtweekse mindfulness training inschreef. Ik wilde leren omgaan met stress en werkdruk. Ik wilde orde in de chaos. Maar uiteindelijk heeft het me zoveel meer opgeleverd. Mindfulness heeft me geleerd om de regie te pakken. Om mezelf rust te gunnen. Om te luisteren naar mijn lichaam en wat het nodig heeft. Om vriendelijker te zijn voor mezelf. Om meer te genieten. Om te luisteren naar mijn hart.


Als mindfulness trainer wil ik ook graag andere vrouwen laten zien hoe mindfulness je helpt om orde te scheppen in de chaos. Om van je hoofd naar je hart te gaan. Om het moeten los te laten en om te voelen wat je nodig hebt. En door beter naar jezelf te luisteren, zit je lekkerder in je vel en presteer je beter.